Haaveiden maailma.

Runoilija Essukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monilla ihmisillä haave on,
joskus jopa aivan mahdoton.
Älä heti luovu unelmastasi,
vaik ylä-mäkeä olisi vastassasi.
Usea on omaansa uskonut,
ja se on joskus toteutunut.
Luota, luota itseesi vaan,
niin joskus toteutumaan omasi saat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti olet kirjoittanut uskosta tulevaisuuteen,
hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot