Irwin ja mä

Runoilija joutsen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.2.2013
Viimeksi paikalla: 14.11.2023 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.4.1993

 

mulla on unelma
yksi toive
salainen fantasiani
oksentaa baariyön kaljat
johtajien pukujen päälle
huutaa niin

että

kurkkuun

sattuu

huomennakin

"HAISTAKAA PASKA KOKO VALTIOVALTA!"

Irwin ja mä
me ollaan voittamattomia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot