särkynyt

Runoilija dhjgbn

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teit jotai jota en voi unohtaa.
Tekosi jäivät arveksi sydämmeeni.

Olen antanut anteeksi ,mutta silti en tule koskaan
unohtamaan sitä kaikkea.

sanat voi satuttaa,
repiä mielesi palasiksi,
jättää pysyvät arvet sisällesi.

toivon ettet avaisi haavoja uudestaan,
koska se saattaisi särkeä minut lopullisesti.

älä tee tätä enää vaikeemmaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot