Menetys

Runoilija dhjgbn

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauan on aikaa siitä kun pois lähdit.
Muistan silti kaiken kun se olisi ollut eilinen.

Kuulen äänesi mielessäni.
Näen hymysi.
Muistan kasvosi.
Tunnen hengityksesi ihollani.

En tule koskaan unohtamaan kaikkia niitä
päiviä kun sain olla kanssasi.

Voin vain rukoilla että saisin vielä hyvästellä sinut ja
kertoa kuinka paljon merkitsit minulle.
Suru ei katoa koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Liian tuttu tunne.. koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot