Tyhjyydessä

Runoilija Saruki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttönen Espoosta, ikää 18-vuotta. Kirjoitan runojen lisäksi myös novelleja. Kirjoittaminen on ollut minulle tärkeää jo ala-aste ajoista. Oma ykkössuosikki tällä hetkellä on Edgar Allan Poe, monine mahtavine runoineen ja novelleineen. Myös Pikku Prinssi ja Tove Janssonin iki-ihanat Muumit ovat aina olleet osa vakiolukemistoani.
 

Oi kylmä tyhjyys, ota minut syliisi.
Päästä minut parempaan paikkaan antamaan anteeksi.
Itselleni.
Jos kuolema voi armahtaa ihmisen,
mikset sinä armahtaisi enkeliä?
Minä olen kerran levittänyt sinulle siipeni,
minä olen ottanut yksinäisi suojaani.
Auttanut.
Silti testaat minua, koettelet, katsot onko minusta siihen.
Ja näet, etten pysty.
Kuinka monesti haluat vielä, että erehdyn?
Kuinka monesti haluat, että rukoilen sinulta apua?
Mikset sinä ymmärrä minua?
Anna anteeksi.

Selite: 
Nykypäivän tunnelmiani, kaamos saa aikaa synkkyyttä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot