kun totuuskin on epätosi

Runoilija kultasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyytymättömyyden kasvaessa
arvojen kieroutuessa
yritän vielä nähdä totuuden

kun filosofien mielestä totuuskin on epätosi
ihminen etsii jalansijaa
yhä useammin kompastuen

onko enää mitään pyhää
kun kaikki arvot revitään
onko enää mitään hyvää
jos kaikki paha hyväksytään

kun mikään ei enää tunnu missään
valuuko elämä tyhjään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot