ehkä kuvittelen

Runoilija kultasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos kuvittelen olevani hukassa
ehkä olenkin hajalla

kuvittelen olevani onnellinen
ehkä olenkin

kuvittelen
ehkä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina voi sanoa ehkä... lyhyt, mutta silti hyvin ajateltu runo.

Ja kiitos kommentista!

Olet mitä syöt,
totuus on se, mihin uskot

Syö elämän leipää
usko armoon
ja humallu elämän vedestä.

Usko unehes,
se on totuutes!
Älä kuuntele minua, vaan sydäntäsi!

 

Käyttäjän kaikki runot