Kissa

Runoilija Helunakopteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos minulla olisi kissa
silittäisen sen kehräämään
kiehnäämään jalkojani vasten.
Se pyytäisi,
kerjäisi lisää.
Rentona, lämpimänä
laiskasti venytellen kätteni alla.

Minulla on Sinut
ja lahjoittamasi hiekkalaatikko

Selite: 
!!???
Kategoria: 
 

Kommentit

Hävyttömän hyvä..
jos näin saa sanoa..

Ihanaaa..

Kateus iski....

 

Käyttäjän kaikki runot