Piru

Runoilija Helunakopteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kastematoa minä väistän
anna en sen talloutua askeleeni alle.
Ethän kellekkään kerro
jos kantani alla
olisi hän
ehkä
antaisin mennä.

Sanattomaksi tekee
inhoni sinuun.
Sydämmeni kylmäksi
vihani sinuun.

Paljon jo olen Nähnyt
mutta kaltaistasi en koskaan.

Selite: 
Ja mihinkäköhän Kategoriaan...? (Tää ei ole muuten miesystävästä tms.)
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tunnetta sisältävä teksti, joka sananmukaisesti talloo tunteita alleen. hienoa.

Melko ovela tuo ensimmäinen säkeistö.
Vahvasti välittyy tunne vastenmielisyydestä.

 

Käyttäjän kaikki runot