kalastajan painajainen

Runoilija tri LiibaLaaba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettii syntyjä syviä
 

ken keinuttaa
purttani,
kuin kehtaat vedet kutsumattomat päästää.

Hento on lauta jo ikäänikin vanhempi, etsi joku nuorempi leikkijäkses.

irroita otteesi ja laske menemään,
ei kalastaja kalaksi halua.

paa menemän syviin vesiisi,
et sinne minusta seuralaista halua.

Et puhettani kuitenkaan kuulisi,
kuolleenna siellä vieressäsi kelluisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot