Tunteiden laatikko

Runoilija leskenlehti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja rakkaudesta, sen menettämisestä, ikävästä ja elämästä. Kommentoi vapaasti, kiitos=)
 

Kerätään tunteet laatikkoon
Viedään ne pois
Kauas pois

Heitetään rakkaus mereen
Huuhdotaan kyynelillä
Hellyydellä
Ja suudelmilla

Työnnetään toivo takaisin kaivoon
Haudataan muistot sammalikkoon
Kävellään valokuvien päältä
Sytytetään tuleen kaikki mikä raastaa sydäntä

Annetaan tuulen pyyhkiä entinen onni pois kasvoilta
Hävitetään hymykuopat poskilta
Turmellaan loput nokkosilla
Suljetaan silmät elämältä
Maataan keskellä öistä rannikkoa
Annetaan aaltojen lämmittää varpaita

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot