Mustassa öljyssä uinut enkeli

Runoilija leskenlehti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja rakkaudesta, sen menettämisestä, ikävästä ja elämästä. Kommentoi vapaasti, kiitos=)
 

Harmaa ja hauras maisema edessä
Enkelillä ilman siipiä
Mustia mustelmia polvissa
Kolhuja onnessa
Ripsivärit poskilla
Arpia kasvoilla

Hiukset hulmuten tuulessa
Ei piittaa talven pakkasesta
katselee maailmaa
Näkee synkkää sumua sakeaa

Istuu kalliolla
Enkeli ilman siipiä
Mustimmassa vedessä
Uinut siivet öljyssä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tulee mieleen ''Haavoittunut enkeli- taulu'' Ateneumissa. Kaunis/haikea runo. ^^

Mhmmm m tämä on niiiiiin hyväää! :)

 

Käyttäjän kaikki runot