Elämä...

Runoilija Hellutus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jo aikuinen, silti "elämän esikoululainen"
 

"Elämä ottaa, elämä antaa...
elämä satuttaa, elämä kantaa...
elämä lahjoo, elämä tarjoo...
elämä särkee, elämä ehjää...
elämä on............."

Selite: 
Elämä on...tunteita laidasta laitaan! 06.04.2009 lapseni syntymäpäivänä
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnittelen syntymäpäivänäsi!
Paljon kaikkea mahtuu elämään ja runoosi.

 

Käyttäjän kaikki runot