ikävä jää

Runoilija Hellutus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jo aikuinen, silti "elämän esikoululainen"
 

Kuumaa asfalttia kuljen
kohta syliini sut suljen.

Ajan hiljaa kujaa pitkin
myönnän: ikävääni itkin.

Näen sinut, kiiruhdan
syliisi nyt uppoan.

Tartut minuun
minä sinuun.

Takerrun, kunnes irroitan...
lopullisestiko?

Selite: 
Eräs elämänvaihe....jossa paljon kysymyksiä
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettaa syvältä

Miksi irroittaa lopullisesti jos ikävä kuitenkin jää... Tätä jäin pohtimaan... ehkä siihen on syynsä, että on helpompi irroittaa...

 

Käyttäjän kaikki runot