Ihminen

Runoilija Kruununprinssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2023 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kill all my demons and my angels might die too
 

Minä synnyin kai onnellisten tähtien alla
jumalkuiden katsellessa
Silti minusta tuli
lihaa ja verta
tulta ja tappuraa
Silti peilistä katsoo
vain äitini silmät
ja isäni ylpeys
Olen ihan samanlainen
vaikka sinut tehtiin tulisilla hiilillä
tervasta ja nokkosista

Vielä demonit tanssii haudallain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän jotain piirteitä isästä, vähän äidistä ja kuitenkin ainutlaatuinen, uniikki oma itsesi. Hieno runo ihmisestä.

 

Käyttäjän kaikki runot