Loppu

Runoilija delirium

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki päättyi kuten aluksi alkoikin
siskosi sängyssä viidennessä kerroksessa
kaksiossa, keskustan kadulla joka ei nuku koskaan
sinun silmiesi punoittaessa ja minun sydämeni ollessa kylmä

Tämä loppu tuntuu siltä, kuin joku ottaisi kätensä pois kaulani ympäriltä ja sanoisi:
saat taas hengittää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot