Muista lääkkeet

Runoilija kengururotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Kun linnut yhdessä lentävät, niin minäkin yksin kävelen.~ -kengururotta
 

Saapuu vihreä kissa
luokseni aamuisin,
ruokakuppini ruualla täyttää,
hieman vihaiselta näyttää,
kun ulkona minua sateessa käyttää.
Katsoo minuun punaisilla silmillään,
niissä tyhjän katseen nään.
Hukassa on kissan todellisuus,
poissa kaikki oleellisuus.
Hiiren hiljaa se korvaanikin kuiskaa;
"lääkkeet pitää aina muistaa"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen kiehtova runo sairaalamaailmasta. (luulisin)

Erikoinen kiehtova runo sairaalamaailmasta. (luulisin)

 

Käyttäjän kaikki runot