Alle oksien

Runoilija kengururotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Kun linnut yhdessä lentävät, niin minäkin yksin kävelen.~ -kengururotta
 

Hauraat luut
harmaana paistavat,
oksien välistä,
syksyn sateen maistavat.

Lisää murenevat.

Pian pilvet luovuttavat,
auringolle tilaa antavat.
Ei himmeää loistoa
huomaa vaan,
luut haurastuneet,
itsensä jo menettäneet.

Maahan maantuneet.

Alle oksien,
päättyy polku jokaisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot