Vappu

Runoilija enuun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's getting harder to stay, when i see you .
 

Joutsenen ääni saa minut heräämään
ohi karpalosuon se lentää
tunnen jalkojeni uppoavan mutaan - tunnen kasvavani.

Katseeni sivuaa kastanjapuun ja vadelmapensaat,
mikseivät ne ymmärrä minua?
Olen yksinkertainen ihminen
silti vaikea ymmärtää.

Kaipuu kasvaa ja tahtoisin
hengittää puhdasta ilmaa
nousta pilviin hetkeksi,

nyt kuulen sen, toive saapuu ja
vielä se viimeinen joutsen
huutaa ikäväänsä.

Se ei tule enää takaisin
- eikä toiveenikaan.

Selite: 
oli aika haikea vappu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot