Speed

Runoilija AAnksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I told myself I won't miss you, but I remembered, What it feels like beside you
 

Jokaisella
on oma tarinansa

Jokainen
on oman tarinansa
kirjoittaja
keksijä

Minun tarinani
jatkuu silloin
kun vauhti jättää jarrutusjäljet taaksensa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea!

Jännä ajatus että tarina jatkuu siitä kun pysähtyy
tätä pitää makustella
otsikko saa ajattelemaan kiihdyttäviä päihteitä ja se harhauttaa mieltäni

 

Käyttäjän kaikki runot