Enkä anna tämän kasvaa sisälläni

Runoilija AAnksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I told myself I won't miss you, but I remembered, What it feels like beside you
 

Se mitä ikinä olinkaan
tai se mikä ikinä tulen olemaankaan
On tässä minun käsissäni
enkä siltikään saa kosketettua sitä
vaikka kuinka haluaisin

Kukaan ei kerro
minulle totuutta itsestäni
tai minua ympäröivistä asioista

Sitten minä hölmö tyttö
menin rakastumaan

Ja sen seurauksena
en pysty enää koskaan rakastamaan

Ehkä olen laulu
jota kukaan ei pysty laulamaan

Ja nyt on aika hyvästien

Enkä jumalauta saa edes sanaa suustani.

Selite: 
..
Kategoria: 
 

Kommentit

äyyy,
luulenpa että tiiän ehkä vähä enempiki tän runon taustoist.
mut jänniä mietteitä ja tykkään ko tos vikas säkees on toi jumalauta, se tuo tähä loppusilauksen ja semmosen tietynlaisen tunnelman!

äyyy,
luulenpa että tiiän ehkä vähä enempiki tän runon taustoist.
mut jänniä mietteitä ja tykkään ko tos vikas säkees on toi jumalauta, se tuo tähä loppusilauksen ja semmosen tietynlaisen tunnelman!

 

Käyttäjän kaikki runot