Koti

Runoilija AAnksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I told myself I won't miss you, but I remembered, What it feels like beside you
 

Vuosi vuodelta
huomaan muutoksia

Vartaloni levenee
eikä se palaudu takaisin

Minulla on oma koti
johon kuuluu vain minä
orkidea
punatukkainen kämppäkaveri
ja pari pölypalloa

Paikkakuntakin vaihtunut on
eikä bussillakaan pääse vauhtiin tottuneeseen

Kuukaudessa asiat solmussa
kuin lankakerä pimeässä puskassa

Silti

en tiedä mitään sen parempaa

Kuin oma koti
jonka parvekkeen ovessa rikkinäiset tiivisteet

Niin, minun elämä

rakkaus sitä kohtaa kasvaa vain sotkujen myötä.

Selite: 
Oma koti, uusi paikka kunta, ihmissuhdeongelmat, silti.. rakkaus<3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana. arjen kauneutta (=

 

Käyttäjän kaikki runot