Toive.

Runoilija VampireQueen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The queen of the vampires.. Lady overkill. All I want is sweet hot and twisted hell on earth. ;) <3
 

Kun minulle annetaan yksi toive
ja lupa toivoa mitä vaan.
Vaikka saisin kaiken onnen ja rahan ja kuuluisuuden.
Niin hiljaa kuitenkin tähdille nimesi lausuisin ja
sinut siihen taikoisin.
Toivoa voin mitä vaan ja saadakin.
Vaikka voimani saisi meret myrskyämään ja taivaat itkemään verta
siltikin unet kauniit painajaiset tekevät sinusta todellisen.
Toiveellani sinut luokseni saan.
Vaikka minulle luvataan kaikki rikkaudet ja valta ne hautaan heitän kun sinut vain nähdä saan.
Vaikka voimaa toiveessani oisi poistaa kaikki
pahuus maailmasta.
Kuitenkin nimesi kuiskaisin kaikkeudelle.
Sydämesi silmät avaisin katsomaan kuinka paljon tunnenkaan.
Ja silloin tiedät sielumme yhtä on.
Sinä voit ottaa kyyneleeni ja tuskani pois
ja kuin synnyn uudestaan.
Kuitenkin kaiken salaa toivon.
Sydämeni rakkauden yksin kantaa.
Vain maailmankaikkeus kuulee kuinka hiljaa sieluni laulaa nimeäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis. "Vain maailmankaikkeus kuulee kuinka hiljaa sieluni laulaa nimeäsi."-jalat männöö alta. oi.

todella hyvä runo, pidin paljon ja samaistun! :)

todella hyvä runo, pidin paljon ja samaistun! :)

todella hyvä runo, pidin paljon ja samaistun! :)

 

Käyttäjän kaikki runot