You are gone

Runoilija JUSTLIFEWITHLOVE

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos jokaiselle kommentoijalle järkyttävästi ! lue runoni & kommentoi, kiitos !
 

Joka päivä,
all the time,
ootan sua,
but you are gone.

Itken vuolaita kyyneleitä,
i just miss you,
en voi olla ilman sua,
i die without you.

Selite: 
englantia ja suomea sekoitettuna, saattaa olla liian monimutkaista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista on:)

 

Käyttäjän kaikki runot