Nimetön

Runoilija JUSTLIFEWITHLOVE

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos jokaiselle kommentoijalle järkyttävästi ! lue runoni & kommentoi, kiitos !
 

Se pelottaa,
huomisen kipu ja suru,
ikuinen kuolema,
vierelläs sun.
Rakastan sua,
satutan paljon,
oon pahoillani,
en vaan kestä.
Itken kyyneleeni,
tarraudun paitaas,
en sua irti päästä,
vaikka sä sitä haluaisitkin.
Maailmanloppuun,
ollaan tässä kahdestaan,
elämä loppuu,
erotaan.
Älä mee mihinkään,
rakas tyttösein,
älä ikinä jätä,
mua yksin itkemään.

Selite: 
Elämäni rakkaudelle... ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot