Aamu posliinikupeissa

Runoilija olive

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

auringonsäteet punovat aamua silmieni eteen
eikä se ole sellainen kuin haluan
en halua tavata aamua katettuna kahdelle
kaadettuna ruusunpunaisiin posliinikuppeihin

tahdon istua yksin omenapuun alla
ja uneksia itseni takaisin yöhön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylläpä on hauraan kaunis, kuin pitsinen.
Sellainen olo minulle tulee tästä, että kesää hyvästelet, et tahdo talven kylmyyttä.
Kuka sitä tahtoo,
en minä ainakaan !!
Toisaalta;
runosi herättää myös ajatuksia huonosta parisuhteesta..

Ihastuttava.

Haikean kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot