Totta

Runoilija olive

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

varasta minulle päivä unistasi
yö ilman sutta poskeani vasten

valehtele minulle seitsemänkymmentä minuuttia tuntiin
ja kolmekymmentä kellonlyömää öiden välille
lainaa minulle tänään perhosen siivenisku
hiilenharmaa raapaisu paperilla, joka haalenee hiusteni lomaan

kuvittele tästä päivästä hiukan kirkkaampi
ja seuraavasta yöstä tukahdutetun musta
jotta huomaisin eron,

siinä mikä on totta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tavastasi runoilla... kiehtovaa.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot