Raitoja Kuussa

Runoilija olive

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos kauan katsoo,
voi ehkä uskoa
että meri on punainen
ja kuussa on raitoja
eikä kaukana horisontilla ole loppua

taivaalta sataa suklaahippuja
maa on kultainen
ja pilvien yllä seilaa laivoja
jalkapohjissa kutittaa untuva
ei tiedä minne on matkalla
kauas ne katoaa
ei näy varjoa
meri jatkuu

eikä sillä ole loppua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot