luolasta ulos väärinpäin

Runoilija Caralenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

---

Kommentoijille tulen vastavierailulle.
 

vuosi kääntyi uudelle reunalle heinäkuun keskellä
me tiputtelimme toisiamme rannalla, odotimme ihmettä

se vääntyi litkun omituiseen muotoon
sanat tulivat itsestään ja selkeästi
aurinko tippui, muttei sammunut meiltä
hyttyset veivät silloin mukanaan muutakin kuin verta

aamulla en herännyt pelkoon.

Selite: 
no dawn, no day,<br> i'm always in this twilight.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia herättävä koskettava runo, missä loppu antaa lohtua.

Erikoinen ja mielenkiintoisilla elementeillä kirjoitettu runo. Tulee mieleen, että runominä on jotenkin kadoksissa ja ajatukset ovat yhtä kaaosta. Silti loppu on lohdullinen, kun herääminen tapahtui vapaana pelosta.

 

Käyttäjän kaikki runot