Mitä tahansa Sinulle

Runoilija chichaicho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä vihasin sinua niin kuin lumimyrsky rakastaa hiutaleitaan valkoisen vaipan peittäessä maan

Minä annoin sinulle kaiken ja enemmän

Etkä silti ole minulle velkaa

Etkö vieläkään ymmärrä?

Minä rakastan sinua enemmän kuin itseäni

Ja se olikin ainut missä menimme vikaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot