Mikään ei kestä ikuisesti

Runoilija chichaicho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniita sanoja
Inhoan niitä

Niitä ei ole olemassakaan
On vain niiden taakse piilotettuja vaatimuksia

Ne enteilevät pahaa
Kiristävät kuuntelijaansa

Vaativat vastaamaan
Kahlitsevat katteettomilla odotuksilla

Joita et ikinä pysty täyttämään
Eikö riittäisi..

Että vain lupaan olla tässä
Vierelläsi, vielä hetken aikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista... kauniita sanoja, etenkin päätöskappale, joten ehkä minun nyt pitäisi, runon neuvoa ja logiikkaa noudattaen... ymmärtää että tässä kiristetään kuulijaa, kahlitaan katteettomilla odotuksilla... vailla kykyä täyttää luvattu? Siitä huolimatta en inhoa kauniita sanojasi, runon sanoja. En näe tarpeelliseksi inhota, tai edes välttämättömäksi havaita että runo vain yrittää vaikutaa lukijaansa, sisältää piilotettuja vaatimuksia asennoitumisesta tekijää kohtaan, tms. Ei. Runo on siis mielenkiintoinen monella tavalla, tietysti ihmissuhteen ja siihen liittyvien odotusten sekä niiden pohdiskelun kuvauksena (sisältäen kuvan ihmisen kaipauksesta vapaaseen lähimmäisyyteen - joka joskus mutta ei läheskään aina on sitoutumisenpelkoa); ja minussa lukijana teksti synnyttää erityisesti pohdiskelua tekstin ja todellisuuksien suhteesta, tekstin todellisuudesta, yleisesti ottaen ym.

 

Käyttäjän kaikki runot