Huume

Runoilija Justonebrokenheart

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat runot syntyvät suurista tunteista.
 

En vois elää ilman sua,
en vois missään onnistua.
Vaikka kuinka yrittäisin
silti kakkoseksi jäisin.

Oot mulle kuin huume josta muka onnea mä saan,
aina uudestaan tuut mua huumaamaan.
Saat pääni pyörälle ja viet jalkani alta,
en katsomatta syvän sinisiin silmiisi olla malta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aitoja tunteita aidoista ihmisistä! Runo tuntui henkilökohtaiselta ja sen vuoksi lukijan oli turvallista eläytyä runon tunteisiin. Loistava teos, taidokasta! :D

 

Käyttäjän kaikki runot