rauhaton

Runoilija Justonebrokenheart

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat runot syntyvät suurista tunteista.
 

Lupauksia joita et koskaan täyttänyt,
ne korvissain kuiskauksena hentona
yhä harhailee.
Kuin sielu jolla ei paikkaa, ei aikaa rauhalle

Sydämmeni jossain sirpaleina,
sen palaset terävät muiden jalkoja
paljaita haavoittaa

Sellaista valoa hehkuu,
jota ymmärtää ei voi, ei käsittää voi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot