varastettu sydän

Runoilija Justonebrokenheart

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat runot syntyvät suurista tunteista.
 

mun sydäntä särkee
en ees tiedä missä se on
oon muutenki aika onneton
sä särjit mun sydämmen lopullisesti
eikä se näy vaan pinnallisesti
mä en jaksa enää olla oottaa
et kello käy ku ei ees tulevaisuudessa
mitää toivoa näy

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot