Tiistai-Keskiviikko välisen yön rituaali nro 3

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Muisto heittää kivellä
sillä on ääni ja tahto
silmät ja suu

Kauempana huoneen perällä
odottaa kuolema kuin peläten itseään
Minä tunnen olevani kovin lyhytikäinen

Vie minut kuin uneen
vie äläkä herätä kädelläsi
sillä niin minun on parempi

Tiedän tästä elämästä muodostuvan runon
jonka luen suu täynnä savua
kuoleman sivumaku kielelläni
näen kolmen, jonka takana on kuusi ja tämän takana on kaksitoista
kaikki yhtä pyhiä ja luvut tämän negaatiota

Sisällä eläimen hiljainen todellisuus
ja tähdet joiden mukaan osaamme ikuisen litaniamme:
syksy, talvi, kevät ja kesä

Tämä on elämän uusi sovitus
jossa sinulla on valta punnita asiat omalla tavallasi

Kuinka kauan sitä jaksaa yksinoloa, mietin
kun lintu lehahtaa järven ylle
saunan kuistilta omat märät jalanjäljet kulkevat järveen ja takaisin
tuuli leikkii ja taivaanranta sulaa
pimeämmäksi päivä päivältä

Tämä epätoivo pukee minut
kuin lehdet koristelevat puunsa

ja sisälle astelee talvi
syksyn hylätty sisar

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

omalla tavallaan aika jännä, itse kun en enää kirjoita pitkiä niin vaihteeksi oli mukava lukea jonkun toisen luoma vähän pidempi teksti :)

raskasta, mutta mahtavaa tekstiä. Tämän lukemiseen pitää käyttää enemmänkin kuin hetki...

 

Käyttäjän kaikki runot