Tiistai-Keskiviikko välisen yön rituaali nro 2

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Lyö orja vielä lapiosi maahan
tähän pitää nousta herrallesi uusi tila, jossa hän voi vierailla
ainakin kerran elämässään

sitten kun sinun on aika vastata itsesi esittämiin kysymyksiin
joita välttelet

Tuhannet ovet murtuvat
ja ihminen, josta haaveilet jää toiselle puolelle
pelkäksi patsaaksi, kuvaksi

eikä ole vaihtoehtoja elämässään jossa on
kuin vieras huonoissa juhlissa

Omat ovat juhlanne herra
oma on aterianne herra

Minä tulin majataloon vieraassa kaupungissa
talo natisi ja huojui
Takka joka ei vetänyt
likaiset lakanat ja haju nurkissa

Hämähäkki kertoi minulle tarinaa viskin lomasta
minä avauduin ihan vähän
en kuitenkaan koskaan tarpeeksi

Tänään olen kirjoittanut paljon
koska olen väsynyt ja vähän surullinen
kuten aina
tänään olen tehnyt paljon työtä tämän eteen
se ei käy ilmaiseksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot