Tietämättömyyttäni tein joskus jotakin

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Kuuntelen sateen soittimia
puita, ikkunalautaa ja asvalttia
muistan kaiken kuin unena

Ajatus
kirsikkapuu joka näkyy
pihalta sisälle

Kohta me syödään lounas
kunhan sinä saat luettua kirjasi loppuun

Syksy odottaa kesän takana
kuin syvyys pinnan alla
kesällä voin olla missä vain
syksyllä muutan takaisin kaupunkiin
ihmisten lämpimien tulien ääreen

Ihmiset toistensa naruissa kiinni
jotta jollakulla olisi hauska elämä

Menen nukkumaan tietämättömyyteni pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja herkkä kuvaus syksyn tulosta ja kodin lämmöstä!

Aikamoista kuvailua, jo nimi herätti erinomaisuudellaan mielenkiinnon.
Kiireetön tunnelma, varsinkin kahden ensimmäisen säkeistön luontokuvailu oli mieleeni.
Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot