Miettien

Runoilija klouvsk

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun tätä hetkeä....................................
käsittelen.............................................
kunnes mietin.......................................
miksi en ole onnellinen..........................
............................................välttävästi
...................................vain tyytyväinen
...........................................................
miksi tunnen, ettei tyytyväisyys riitä.......

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun haluaa onnellisuutta, niin tyytyväisyys jää vain puolitiehen.
Olet kauniisti rakentanut runosi, myös koristeellisesti. Hienoa!
Kiitos!

hienoa pohdintaa ja erittäin taiteellista.

Haikea, pohtiva runo

 

Käyttäjän kaikki runot