Konttoritar

Runoilija klouvsk

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

katse valoisa,
valaa toivoa minuun,
pelkkä katse eloisa,
luo luonnonkauneutta sinuun,
jaksan päiviäkin poissa,
poissa silmiesi valoista,
kuinka voikaan miettiä toista.

loista, loista tyttö loista.
-sokaisemasi samoista työtiloista-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pirteä, kaunis runo

Todella kaunis! Ollapa itsekin tuollainen tyttö =)

 

Käyttäjän kaikki runot