outo elan

Runoilija Ilmiselvä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

ihminen ajaa traktoria.
ihminen ajaa henkilöautoa.
ihminen ajaa rekkaa.
ihminen ajaa skootteria.
ihminen ajaa moottorivenettä.
ihminen ajaa helikopteria.
ihminen ajaa suihkukonetta.
ihminen ajaa hevosta.
ihminen ajaa junaa.
ihminen ajaa avaruusalusta.
ja ajaako ihmistä mikä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä on pureskella tätä...

Taidankin jäädä miettimään tätä loppuyöksi. Hassua.

Toisella foorumilla tämä onkin jo tullut vastaan.. Enkä voi vieläkään väittää ymmärtäväni. Hämmentävää..=)

enpä tiedä myöskään vastausta tähän. kai joku meitäkin ajaa, ainakin aika saa meidät tulelle.

Helvetin hyvä! Vastata en osaa :P

Tämä oli varsin oivallinen, tykkäilen ajatelmistasi.

Intohimo tekemisiin. Hyvää pohdiskelua tässä runossasi.

Mielenkiintoinen..mmm :) Mainio :))

Arkipäiväinen, todellinen ja kerrassaan upea runo.

Ihmistä ajaa traktori, henkilöauto, rekka, skootteri, moottorivene, helikopteri, suihku, hevonen, juna, alus, kone ja avaruus, mutta ei mikään.

Minua mokomaa toisinaan talvisaikaan ajaa takaa jodlaava matikkakoira, kun järven jäälle pilkille tallustelen.

Hienosti pohdittu... ehkä meitä ajaa tietämättömyys ja pelko omasta itsestämme.

Ihmisen elämä on itsensä etsimistä. Ne jotka tietää vastauksen ei ole sitä kertomassa.

Kiintoisa pohdiskeleva runo.

Toisenlaisuudellaan toimivainen.

Sopiva runoajatus maanantaiaamun hössötykseen.

Ajankohtainen yhä. Niin kauan kuin polttoaineita piisaa. Panee miettimään tuo viime rivise ihan tosissaan.

niin hyvä kysymys
itse vastasin että vietit

ensin ajattelin että tämä on hauska
sitten että se on jatkumo
lopulta se oli aika surullista
lopetan ajattelemisen
kiitos

uteliaisuus elämään.. ehdottomasti.. oli pakko vastata :))

Hmmh. Mielenkiintoista :)

joo mielenkiintoa herättävä on

Whoa. Wonderful

Tämä sai hymyilemään
 

Käyttäjän kaikki runot