rakkaus

Runoilija kilppari

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

© Ei mua kiinnosta sun mielipiteet. mut kerro silti ihmees =)
 

Se on se mikä ihmisiä yleensä satuttaa.
Se on se mikä saa tunteet pintaan.
Se on se minkä takia jaksaa yrittää.
Ja se on se mitä ei halua koskaan menettää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti runo.. juuri sellaista on rakkaus.
Rakastunutta on helppo satuttaa..

Näinhän se vaan menee :)

eihän se rakkaus itsessään satuta, vaan sen menetys :) mutta ajatus kohdillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot