Nimetön

Runoilija immu kääpä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

skeptinen romantikko
 

avaudutaan meidät uudelle keväälle
uudesti syntymään rakkaasti,
läheisesti

ikuinen nuoruus
harhaa kuin Graal
vain rakkaus on totta rakkaus on totta
kuiskaa se vielä
huuleni ilmavina kaulallasi
olethan lähellä
ehtymättä erehtymättä
pingviinipeiton alla
turvapaikassa

Selite: 
rakkaus - ajaton, silti uudistuva
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot