Katkotut siivet

Runoilija haurasenkeli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naurunkin pohjalla voi olla suru, ja kun ilo päättyy, murhe jää.."
 

Kun kerran katkoit
siivet lailla enkelin
Et niitä kokoon
koskaan voi
saada kai sä et

Nyt kurkotan kohti
taivasta
Levon tunnetta
ikiaikaista..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteet, tunnetilat sijoittavat
meidät toisinaan hetkiin, joissa
surta draamaa. Tärkeää kuitenkin,
että tunteet vaihtuvat, tummat hetket
poistuvat.

Aitous on tämän Runon
iso vahvuus, sekä persoonallinen
ilmaisu.

Kaunis Runo tavallaan, tuntemaan,
kokemaan asettava.

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot