Tunnevamma

Runoilija haurasenkeli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naurunkin pohjalla voi olla suru, ja kun ilo päättyy, murhe jää.."
 

Vaadit liikaa
En osaa sanoa ei

Oletat asioiden olevan
niin kuin niiden luulisi
päällisin puolin olevan

Olet väärässä
En tahdo samaa,
kuin mitä sinä
haluat

Joka kerta,
kun tulet lähemmäksi
Kehoni huutaa
mene kauemmaksi

Vika ei ole sinun
Olen vain heikko

En osaa tuntea
samoin, kuin sinä

Ensin minun täytyy
oppia rakastamaan
itseäni, sen jälkeen
voin vasta oppia
rakastamaan sinua

Annathan anteeksi?
En tahtonut satuttaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot