Verenhukka.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Täällä autojen valot ovat lähellä ja minä hengitän
lämpöä siitä, kun tiedän sinun nukahtavan
saman kaupungin rajojen
sisäpuolella

Rintalastan alla
havaittavissa pakonomaista liikettä
yksitoista kertaa kahdeksassa kuukaudessa
kivuttomammin olisin syöpynyt kahtia
katseestasi Sorsapuistonsalissa

Aleksanterin kirkon portailla
annan pois
jokaisen merkityksettömän päivän
lokakuun kolmannesta eteenpäin
ja kun kukaan ei huoli
olen yhä loukussa

Dingo muutti odotuksen epätoivoksi
tänään sinä näyttelit pakenevasi
verhojen takaa

et tullut takaisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot