Hahtuvapäivä.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kymmenen vuoden päästä muistan miten
käänsit selkäsi
aina askel kerrallaan

Kevät sataa koivujen oksilta
niskaan ja takin alle
Jalkojen alla nurmikko
joutuu taipumaan

Sinä et koskaan

Etkä vieläkään sano sanaakaan
vaikka ruutupaitaasi tarttuu tuuli
ja vie takaisin kauas
Sinne minä en näe
sormieni välistä

Toivo jotain

Selite: 
Even I know you'll be cryin'.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot