Illusian kyyneleistä.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nämä polut eivät johda mihinkään
sinä olet umpikuja
se metsäpalo joka syttyi
tupakasta

Illan viimeinen Aerosmith
aina uudestaan
alkaa alusta ja
Nosturin portaat kaatavat minut mereen
suu ei pysty huutamaan

Minä maistan tuoksustasi
akustisen kitaran
viime syksyn ja
ensimmäisella välitunnilla käärityt sätkät

Aamulla herään sängystä kuin
leikkauspöydältä
Korpraali Pienanen ei löytänyt kotiin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot