Hyvää iltaa Teuvo Rastas.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Norkoilet öissäni lukittuna ovena
lapsena joka unohtui liukuportaisiin
Silmät eivät erota värejä
silloin sun katse on kuin lakritsinmustaa lunta

Marraskuun
väärällä puolella
Selkäsi tuijottaa musertavammin
Tuulen hampaat käy takin helmoihin kiinni

Kädet vaativat käsiä

Hämeenlinnan asemalta
irtokarkkien hajuiset huudot
se on meidän Mikä-Mikä-Maa

Pakkelinaamat
pummilla kotiin.

Selite: 
& ei me puhuta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot