Opeta meille merimiessolmuja Christopher.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä herään puolitoista tuntia ennen Kemin asemaa
siihen, ettei missään ole mitään järkeä
Kaksitoista tuntia myöhemmin
sinun vihreä paitasi näyttää kammottavalta

Sinä teet meidät onnellisiksi

Me teemme sinut tyhmäksi, lihavaksi, itsekeskeiseksi, vittumaiseksi, törkeäksi, maailman parhaaksi, komeaksi, rumaksi, hulluksi, kuuluisaksi ja joskus

siinä ei ole järkeä
Minä olisin rakastunut sinuun silloin
kun nukuit peitto telkkarin päällä
halunnut ehkä tavata sen isän
joka oli todellinen roisto
ja saattanut lyödä sitä naista
joka joskus oli caramellgirlfriend

sittemmin se ihminen
joka tekee meistäkin arveluttavia
ja sinusta katkeran

Tarkemmin ajatellen
ulkokeikoilla ketjussa polttava wannaberokkari
saa säälit kolmen tunnin yöunillaan mutta
koska me olemme saatanan kakaroita
niin
ole sinä jotain suurta jossain korkealla
täysin tietämättömänä yksityislentokoneista
meidän vääristä papereistamme

siitä kuinka paljon
voi ihmistä ihailla

samalla rakastaa
ja vihata.

Selite: 
Kiljukaa mulle vielä vähän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot