Pikajuna Rovaniemelle.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Asematunnelissa mies
piirtää Anna Puulle pirun sarvia
haluaisin kysyä tietääkö se oletko ehkä olemassa
minulle vielä tänään

Liian valoisa maa ja sinä voisit kävellä tuolla
itkeä kuin ihminen
Ikävästä
vastenmielisintä kirjoittaa

Oulussa ymmärrän mikset herää aamuisin
Tapan hämähäkin ikkunalle ja
kuljettaja saa sairaskohtauksen
odotan niin kauan etten jaksa enää puhua mitään
sinusta ainakaan

Kaksi syytä miksi koskaan lähtisin tänne
toista en sano ääneen
Vain liian harmaata vettä

festarialueen aitojen ulkopuolella.

Selite: 
Pahoittelemme myöhästymisestä aiheutuvaa haittaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot